Distribuitoare pentru suprafeţe mari, ZG-TS

Cere informatii

Distribuitoare pentru suprafeţe mari, ZG-TS

Precizie excepţională pentru cel mai mare utilizator

ZG-TS este un distribuitor performant de suprafeţe mari, pentru scoaterea rapidă și precisă de îngrășăminte minerale. El convinge, cu o precizie excepţională și impact mare, cu mecanismul de împrăștiere TS și se lasă manevrat confortabil prin terminale de manevrare ISOBUS, precum AMATRON 3, CCI 100 și AMAPAD și se poate obţine cu cele 2 mărimi de buncăr, de 5500 l și 8200 l.

Tăblii confecţionate din oţel inoxidabil rezistă și la uzura puternică datorată îngrășământului. Distribuitorul pentru suprafeţe mari, ZG-TS, posedă o antrenare mecanică a discurilor de împrăștiere, ZG-TS Hydro (posedă) o antrenare hidraulică a discurilor de împrăștiere.

Ca un „îngrășământ deja pachet”, AMAZONE Soft Ballistic System este deja integrat în serie la distribuitorul purtat ZA-TS și la distribuitorul tractat ZG-TS. Mecanismul de amestecare, elementele de dozare și discurile de împrăștiere sunt ajustate optim, unele la altele.

Mecanismele de amestecare în stea, antrenate electric în vârfurile pâlniei, la distribuitoarele TS îngrijesc de un flux egal al îngrășământului pe discul de împrăștiere. Ele se decuplează automat, de îndată ce este închisă valva de închidere, și unilateral, respectiv independent unul de altul.

Anveloparea de volum mare micșorează presiunea la sol și facilitează utilizarea, și în cele mai grele condiţii. La anvelopări cu profil AS sunt posibile ecartamente de la 1,8 m până la 2,25 m.

Volumele rezervoarelor 5500 l / 8200 l

Lăţime de lucru de la 15 m până la 54 m

 

Descarca brosura