Distribuitorul ZA-M Profis Hydro

Cere informatii

Distribuitorul ZA-M Profis Hydro

Cine cântărește, câștigă!

Distribuitorul de cântărire, ZA-M Profis Hydro, cu volum al rezervorului de la 1500 până la 3000 l, cu sarcină utilă de 3100 kg și cu lăţime de lucru de 36 m. Precizie și siguranţă prin reglaj simplu al cantităţii de împrăștiat și al lăţimii de lucru, fără probă de calibrare. Economisiţi timp!

Sistemul de cântărire oferă confort controlat și mai multă siguranţă. El determină, online, cu ajutorul unei celule de cântărire, diversele caracteristici ale bunului de împrăștiat – și asta cu exactitate mare de măsurare. El compară, automat, cantitatea realmente scoasă cu cantitatea specificată.

Asta contează – buncăr mare, lăţimi de lucru mari, precizie ridicată prin intermediul discurilor OmniaSet cu împrăștiere de precizie.

Service îngrășăminte: Pe Internet puteţi solicita gratuit, non-stop, pe www.amazone.de, din banca noastră de date, valorile actuale de reglaj pentru distribuirea transversală și cantităţile de împrăștiere pentru distribuitoarele de îngrășăminte AMAZONE. Acum, și ca aplicaţie pentru iPhone și alte dispozitive.

Pentru alimentarea echilibrată cu nutrienţi, cantitatea de scoatere poate fi modificată prin apăsare de buton, prin computer-ul de bord, AMATRON 3. O adecvare complet automată a cantităţilor poate avea loc printr-o tehnică suplimentară de senzori online, N.

Volumele rezervoarelor 1500 l / 2000 l / 2500 l / 3000 l

Lăţime de lucru de la 10 m până la 36 m

Descarca brosura