Distribuitorul ZA-TS

Cere informatii

Distribuitorul ZA-TS

Noul distribuitor de performanţă mare, Top Speed

Distribuitorul pentru suprafeţe mari, ZA-TS, pentru lăţimi de lucru de la 15 m până la 54 m, posedă un mecanism de împrăștiere de precizie, cu dispozitiv de împrăștiere la limită integrat, AutoTS. Dispozitivul de împrăștiere la limită, AutoTS, facilitează utilizatorului să creeze, foarte accesibil, tablouri de împrăștiere la limită în pantă abruptă și, astfel, să creeze condiţii optime de creștere până aproape de graniţa câmpului.

Distribuitoarele ZA-TS pot fi echipate cu sistemul Argus pentru înregistrarea dispozitivelor de împrăștiere pe o parte. Argus Twin supraveghează permanent prin senzori radar, atât dispozitivul stâng de împrăștiere pe o parte, cât și pe cel drept și corectează automat, la nevoie, sistemul electric de alimentare, independent unul de celălalt.

Mecanismul de împrăștiere TS cu sistem de împrăștiere la limită AutoTS integrat, manevrabil electromecanic: Pentru împrăștierea normală și la limită sunt activate diverse lopeţi de împrăștiere pe discul de împrăștiere. Tablouri excepţionale de împrăștiere la limită, fără schimb de discuri – manevrată la distanţă din scaunul șoferului, în timpul mersului.

Prin forma specială și deviaţia lopeţilor de împrăștiere, se formează, la ZA-TS, un sertar multiplu de împrăștiere. Astfel, sertarele de împrăștiere nu se influenţează reciproc cu lopeţile de împrăștiere, lungi și scurte, și își obţin traiectoria lor optimă.

Prelata cu rolă de acoperire, ce se manevrează hidraulic, vă facilitează să continuaţi împrăștierea, și în condiţii de vreme proastă.

Volumele rezervoarelor 1700 l / 2000 l / 2200 l / 2600 l / 2700 l / 3200 l / 4200 l

Lăţime de lucru de la 15 m până la 54 m

Descarca brosura