Demonstratie cu tractoare si combine

Viziru 22.07.2014

Marti 22 iulie 2014 SERV CLASS Braila , importator autorizat al utilajelor CLAAS pentru zona de est a Romaniei , a organizat in localitatea Viziru la sediul societatii conduse de dl. Dan Priceputu o demonstratie in camp cu combine si tractoare CLAAS in combinatie cu utilaje de la cei mai importanti producatori de tehnica agricola din Europa Lemken si Amazone.

Desi se afla in plina campanie de recoltat aproape 100 de fermieri care exploateaza importante suprafete agricole in judetele Braila , Galati , Vrancea si Buzau au raspuns invitatiei SERV CLASS de a participa la acest important eveniment infruntand soarele de la an la an mai arzator al Baraganului .

“PRIMII IN INIMA TA !“- nu doar un simplu slogan reprezinta esenta activitatii noastre si garantia unui parteneriat de succes dedicat performantei in agricultura”

Acestea au fost cuvintele pe care dl. Catalin GRUIA Directorul General al societatii SERV CLASS Braila le-a adresat participantior in deschiderea demonstratiei ce a avut drept scop prezentarea celor mai noi utilaje din fiecare gama in parte.

Demonstratia practica a fost precedata de o prezentare detaliata a caracteristicilor utilajelor prezente , sustinuta de Directorul de Vanzari al SERV CLASS dl. Eugen GRUIA , reprezentantul Lemken Romania dl. Franz JAKOBY si reprezentantul Amazone dl. Liviu ZIMCEA .

In cadrul demonstratiei participantii au putut vedea la recoltat grau combinele CLAAS LEXION 750, TUCANO 450, TUCANO 430, TUCANO 320, AVERO 240 . Alte lucrari executate au fost: arat cu tractorul AXION 940 cu plug Diamant 11 , pregatit terenul cu AXOS 340 cu compactor de 3m, semanat paioase cu tractorul AXOS 340 si semanatoarea D9 P 400, semanat plante prasitoare cu tractorul Arion 620 si semanatoarea ED 602 K si erbicidat cu tractorul ARION 620 cu masina de erbicidat purtata Amazone UF 1200 cu rampa 24 de metri .

Fermierii au participat la o tombola cu premii constand in vouchere de 2000 € ,3000 € si 5000 € precum si machete ale tractoarelor Axion . Demonstratia s-a incheiat cu un pranz comun unde s-au discutat detalii privind dezvoltarea si finantarea viitoarelor proiecte.

La acest eveniment au participat si reprezentanti ai principalelor publicatii cu profil agricol din Romania Profitul Agricol si Ferma .

Galerie foto