Demonstratie in camp cu combine si tractoare CLAAS

Vineri 22 iulie 2016 SERV CLASS Braila , importator autorizat al utilajelor CLAAS pentru zona de est a Romaniei , a organizat in localitatea Silistea judetul Vaslui  la sediul societatii Agrotora o demonstratie in camp cu combine si tractoare CLAAS in combinatie cu utilaje de la cei mai importanti producatori de tehnica agricola din Europa, Lemken si Amazone.

Aproximativ 100 de fermieri care exploateaza importante suprafete agricole in judetele Vaslui, Bacau, Iasi au raspuns invitatiei de a participa la acest important eveniment ce marcheaza totodata implinirea a trei ani de la deschiderea punctului de lucru  SERV CLASS Vaslui.

In cadrul demonstratiei participantii au putut vedea la recoltat grau combinele CLAAS LEXION 740, LEXION 630 Montana si TUCANO 320 . Alte lucrari executate au fost: arat cu tractorul ARION 630 si plug Lemken cu 4 trupite, pregatit terenul cu AXION 920 cu disc Amazone Catros de 6 m si ARION 620 cu combinator Lemken Kompactor de 4 m, semanat paioase cu tractorul ATOS 340 si semanatoarea Amazone D9 4000. Totodata au fost prezentate: combinatia tractor ARION 620 si presa de balotat ROLLANT 340, semanatoarea Amazone pentru plante prasitoare ED 6002 C si masina de erbicidat purtata Amazone UF 1801 cu rampa de 24 m

Demonstratia s-a incheiat cu o masa campeneasca unde s-au discutat detalii privind dezvoltarea si finantarea viitoarelor proiecte.