Elevi din Franta in practica la SERV CLASS

In cadrul programuluiSERV CLASS pentru Viitor, pe langa parteneriatul cu Universitatea “Dunarea de Jos“ din Galati, Serv Class a fost parte a proiectului “Leonardo da Vinci”, proiect derulat intre Liceul Tehnologic “Grigore Moisil“ Braila si “Association ouvriere des Compagnons du Devoir et de Tour de France”din Franta.

In cadrul acestui proiect,  Serv Class a organizat in perioada 17.01.2015 – 07.02.2015 un stagiu de practica in cadrul departamentului Service pentu elevi din localitatea Albi -  Franta.

Astfel Adrien Martinez, Lea Latour, Guillaume Imbert, Laurent Lefrancois si Charles Bergeal indrumati de Thomas Garnier Garcia au luat parte la lucrari de documentare si reparatii alaturi de echipa departamentului de Service al Serv Class.

Cateva impresii la finalul stagiului:

“On a pu voir une manière de travailler très organisée, propre et sécurisée… avec  les employés : des personnes adultes, matures, qui savent là et où ils vont et surtout se qu'ils font.” (“Am putut vedea un mod de lucru foarte organizat , curat si in siguranta … cu angajati persoane adulte, mature  care știu când și unde merg și mai ales dacă o fac”).   - Lea Latour

“L'entreprise est très bien équipé en outillage, les conditions de travailles sont idéales pour travailler en propreté. Les mécaniciens sont très compétent et savent bien expliqué les problèmes rencontrés .”(“Compania este bine echipata cu scule, condițiile de munca sunt ideale pentru lucrul în curățenie. Mecanicii sunt foarte competenti si stiu sa explice bine problemele intalnite”). – Imbert Guillaume.

SERV CLASS prin programul “SERV CLASS pentru Viitor” isi propune dezvoltarea de parteneriate si proiecte  prin care tineri de diferite categorii de varsta. care studiaza in domenii conexe activitatii noastre, sa poata pune in practica cunostintele teoretice acumultate si totodata sa cunoasca competitivitatea si complexitatea utilajelor si standardele inalte de calitate ale serviciilor oferite clientilor.

Galerie foto