Programul “SERV CLASS pentru Viitor” continua si in anul 2016

Pe langa parteneriatul cu Universitatea “Dunarea de Jos“ din Galati, Serv Class a fost parte a proiectului “Les Mecaniciens d’Albi en Roumanie”, proiect derulat intre Liceul Tehnologic “Grigore Moisil“ Braila si “Association ouvriere des Compagnons du Devoir et de Tour de France” din Franta parte a programului de formare european “ERASMUS+”.

In cadrul acestui proiect in perioada 20.02.2016 – 12.03.2016 patru tineri francezi din Albi  au desfasurat un stagiu de practica in cadrul departamentului Service al Serv Class.

Anton Lucas, Teuliere Remy, Maxime Lamontagne, Marinoni Romain indrumati de Thomas Garnier Garcia au luat parte la lucrari de documentare si reparatii alaturi de echipa departamentului de Service al Serv Class.

SERV CLASS prin programul SERV CLASS pentru Viitor isi propune dezvoltarea de parteneriate si proiecte  prin care tineri de diferite categorii de varsta care studiaza in domenii conexe activitatii noastre sa poata pune in practica cunostintele teoretice acumulate si totodata sa cunoasca competitivitatea si complexitatea utilajelor si standardele inalte de calitate ale serviciilor oferite clientilor.