Juwel 7

Specificatii tehnice Cere informatii

NOUA TEHNOLOGIE DE ARAT

Generatia de pluguri Juwel combina folosirea sigura, functionarea usoara si calitatea lucrarilor într-un model complet nou.
Disponibil initial cu trei pâna la sapte trupite si cu o sectiune a cadrului de 140 mm, modelul Juwel este recomandat pentru tractoare cu putere medie sau mare.

Sistem TurnControl asigura operatorului un control îmbunatatit asupra rotirii si înaltimii plugului. Garda la sol marita a rotii de sprijin reprezinta o alta caracteristica importanta.

Comanda electro-hidraulica a dispozitivului de rotire da posibilitatea setarii din cabina a înaltimii plugului. Aceasta poate ramâne nesetata la prima si ultima trecere în câmp.

Noile antetrupite cu forma îmbunatatita si noua pozitie a bârselor asigura lucrari de arat fara blocaje chiar si în conditii dificile de lucru. Adâncimea de lucru si unghiul pot fi reglate cu usurinta, fara unelte.

Plugul este echipat cu trupite Dura-Maxx pentru care cormana si cutitele au fost prelucrate fara freze sau perforatoare. Acest lucru permite folosirea unor oteluri mai dure, care asigura o durata de folosire mai mare comparativ cu otelurile obisnuite

 

Descarca brosura