Echipa Echipa Distributie

GARANTIA SIGURANTEI IN FUNCTIONARE

In spatele reusitei fiecarei campanii agricole se afla performantele si fiabilitatea utilajelor pe care ati ales sa le folositi. Fiecare minut este extrem de pretios pentru dumneavoastra de aceea o aprovizionare rapida cu piese de cea mai buna calitate este principalul obiectiv al departamentului nostru de piese de schimb.

Acordam o importanta majora bunei functionari a utilajelor dumneavoastra inca din timpul iernii. In aceasta perioada, impreuna cu echipele de service, specialistii nostri efectueaza, in mod gratuit, inspectia de iarna pentru fiecare utilaj. Impreuna cu dumneavoastra se stabileste astfel necesarul de piese pentru campania de reparatii.
Va punem permanent la dispozitie piese de schimb originale pentru toate tipurile de utilaje CLAAS, LEMKEN sau AMAZONE iar pe baza de comanda, va putem aproviziona cu piese de schimb pentru aproape toate marcile de utilaje agricole.

Pentru a completa pachetul de servicii pus la dispozitia dumneavoastra, colaboram direct cu furnizori de piese de schimb pentru echipamente auxiliare, motoare, echipamente electrice sau hidraulice. MERCEDES, PERKINS, CATERPILLAR, BOSCH, SAUER-DANFOSS sau GERINGHOFF sunt cateva din marcile ce vin sa ne intregeasca oferta de piese de schimb.

Prin programul CLAAS SELECT oferim un pachet de marfuri comerciale de cea mai buna calitate, uleiuri si lubrefianti, acumulatori, kit-uri de reparatii, sfoara sau plasa de balotat ce pot fi folosite cu succes pe orice tip de utilaj.

Nu uitati! Piesele de schimb originale sunt singura optiune care garanteaza functionarea sigura si la parametri optimi pentru utilajele dumneavoastra. Numai folosind piese ce au garantia calitatii producatorului original, puteti realiza economii importante prin scurtarea timpilor de stationare si cresterea gradului de exploatare a utilajului.

Parts doc online* - Catalogul CLAAS in format electronic pentru piese de schimb