MICHELIN Ultraflex

Cere informatii

Datorită tehnologiei revoluționare MICHELIN Ultraflex, anvelopele asigură menținerea fertilității solului chiar și in zonele de contact. In plus, achiziționând anvelope care beneficiază de tehnologia MICHELIN Ultraflex aveți șansa de a câștiga o serie de cadouri foarte atrăgătoare. În perioada 1 martie 2015 - 31 iulie 2015, cumpărați anvelope MICHELIN care beneficiază de tehnologia Ultraflex și veți primi drept recompensă produse Apple: un iPhone 6, un iPad sau un iPod Nano!

Tehnologia MICHELIN Ultraflex

MUT_logo_mediumSecretul performanțelor remarcabile ale anvelopelor MICHELIN se datorează în mod deosebit tehnologiei Michelin Ultraflex.
Carcasa inovatoare cu laturile mai flexibile mărește amprenta și garantează protecția maximă a solului precum și o mobilitate unică.
Chiar și în cazul unei presiuni reduse anvelopele cu această tehnologie sunt deosebit de rezistente și pot suporta o sarcină mare. Astfel crește viteza de lucru – chiar și în cazul unor împrejurări nefavorabile – și se reduce consumul de carburant. In plus de toate acestea, protectia solului este menținută la cote maxime.

Acțiunea promoțională pentru achiziția anvelopelor de tip AxioBib, CerexBib, SprayBib, XeoBib si YieldBib

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să cumperi anvelope MICHELIN Ultraflex. Te asteptam cu drag la sediile din Braila si Vaslui unde impreuna cu specialistii nostri vei putea alege anvelopele potrivite pentru tipul de utilaj si lucrarile la care acesta este folosit.

Premii
Michelin AxioBibCerexBib >R32CerexBib <R32SprayBibYieldBibXeoBib
Achiziționați 4 anvelope Michelin AxioBib și câștigați garantat

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6

Achiziționați 2 anvelope Michelin CerexBib >R32 și câștigați garantat

iPad Mini 3

iPad Mini 3

Achiziționați 2 anvelope Michelin CerexBib <R32 și câștigați garantat

iPad Nano

iPad Nano

Achiziționați 4 anvelope Michelin SprayBib și câștigați garantat

iPad Mini 3

iPad Mini 3

Achiziționați 4 anvelope Michelin YieldBib și câștigați garantat

iPad Nano

iPad Nano

Achiziționați 4 anvelope Michelin XeoBib și câștigați garantat

iPad Mini 3

iPad Mini 3