Echipa Echipa Distributie

INTOTDEAUNA, ACOLO UNDE ESTE NEVOIE

Accesibilitate, calitate si rapiditate sunt cele trei directii ce calauzesc activitatea departamentului service. In acest mod clientii nostri vor intelege de fiecare data ca au un partener puternic de partea lor, intotdeauna pregatit sa intervina.

Acordam o importanta maxima bunei functionari a utilajelor inca din timpul iernii. Inspectia de iarna este efectuata in mod gratuit de catre echipele noastre de service pentru fiecare client SERV CLASS. In acest mod fiecare utilaj va fi pregatit din timp pentru campania urmatoare.

In campania de reparatii suntem pregatiti sa va punem la dispozitie intreaga noastra experienta. Specialistii nostri participa in mod direct la remedierea oricarei defectiuni si realizeaza reglajele necesare pentru functionare optima a fiecarui utilaj. Fiecare din oamenii nostri stie ca in timpul campaniei orice minut conteaza. De aceea suntem in permanent contact cu dumneavoastra, oferindu-va suportul tehnic necesar. Specialisti instruiti periodic in centrele de pregatire din Germania si Franta, sisteme de diagnoza, moderne, de tip CDS 5000 sau METADIAG, dotare tehnica si logistica corespunzatoare, disponibilitate permanenta si seriozitate sunt doar cateva din argumentele binecunoscute de catre clientii nostri.

La achizitionarea oricarui utilaj clientii nostri beneficiaza de scolarizarea gratuita a personalului de deservire, consultanta tehnica precum si intretinerea gratuita a utilajului in perioada de garantie. In acest mod fiecare utilaj va fi exploatat la adevarata sa valoare iar succesul recoltelor dumneavoastra va fi garantat.