DiscoPlus M

Cere informatii

DiscoPlus seria M garantează un rezultat excelent în cultivarea miriștilor, în timp ce aceste utilaje sunt, de asemenea, foarte potrivite și pentru pregătirea grădinii sau pentru nivelarea solului după arat. Diametrul mare al discurilor obține o cultivare profundă la mare viteză, chiar și sub cantități mari de masă organică. Cadrul robust, uzura foarte limitată și doar câteva părți care necesită întreținere sunt doar câteva din principalele caracteristici care contribuie la amestecarea uniformă și intensivă a materiei organice.
Diametrul discurilor de 510mm sau 560mm determină cultivarea de până la 15cm la viteză mare chiar și în condiții foarte severe. Una dintre principalele caracteristici fiind amestecarea uniformă și intensivă a materiei organice.
DiscoPlus M, grapă discuri cu cadru rigid, lățime de lucru 3m, 3,5m și 4m.
Discurile DiscoPlus M și DiscoPlus MR sunt grupate în perechi printr-o suspensie formată din 4 blocuri de cauciuc. Această suspensie nu necesită întreținere, foarte silențioasă în timpul lucrului și funcționează chiar și în cantități mari de masă organică.
Cultivarea miriștilor are un rezultat excelent, în timp ce aceste utilaje sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru pregătirea grădinii sau pentru nivelarea solului după arat.

Detalii:
Discuri crenelate
Forma crenelată a discurilor (Ø510mm sau Ø560mm în diametru), combinată cu poziționarea lor înclinată și agresivitatea unghiului de lucru, permite lucrul în soluri foarte dure cu o penetrare ușoară a solului, ceea ce face posibil lucrul la viteze mari.

Suspensii de cauciuc
Blocurile de cauciuc pretensionate protejează organele active de suprasarcini, în timp ce se asigură un contact perfect și neted cu solul. Acest tip de suspensie este foarte flexibil și durabil, în timp ce protejează împotriva coliziunilor cu pietrele întâlnite în sol.

Rulmenți
Carcasa lagărului este confecționată dintr-o țeavă de oțel fără sudură, ce include 2 rulmenți cu sarcină ridicată. Carcasa este etanșată dublu și lubrifiată independent, pentru intervale de întreținere prelungite.