Scarificator RB

Cere informatii

Seria RB Subsoiler permite o lucrare rapidă și de calitate la o adâncime de 55 cm și o lățime de 2,5 - 3 m. Potrivit pentru tractoare de 100 până la 180 CP. Solul este ridicat iar atunci când cade înapoi acesta se desprinde în bucăți mici. Prin această procedură solul este afânat, la acest proces participând toate straturile solului. În același timp, bulgării sunt zdrobiți, în timp ce suprafața este recompactată.
Poziționarea agresivă și forma organelor active conduc la o penetrare foarte ușoară. Acestea sunt distribuite pe două rânduri, în timp ce protecția la supra-sarcină are loc prin șuruburi de forfecare. Șuruburile sunt situate în partea superioară a fiecărui organ activ, ceea ce ajută la înlocuirea fără efort a acestora. Distanța dintre axe poate fi reglată de la 25-45 cm. Durata de viață a fiecărui sistem de prindere este foarte mare, deoarece este fabricat din oțel special, rezistent la uzură.
Utilajul vine echipat cu lame reversibile de cultivator pentru o folosire de lungă durată. 2 stâlpi de propulsare sunt responsabili pentru depozitarea și folosirea ușoară.

Detalii:
Prindere în 3 puncte
Rigid cadru 100x100x10 mm
Adâncime de lucru de până la 55 cm
Protecția șuruburilor împotriva supraîncărcării
Șaibele sunt făcute din oțel rezistent la uzură
Sistem destinat depozitării în siguranță
Lame Rotavator, pe ambele părți ale fiecărui sistem de prindere
Cuplă rapidă, lame, cultivator reversibil