Echipa Echipa Distributie

MEREU IN MIJLOCUL DUMNEAVOASTRA

Secretul reusitei pentru fiecare din membrii departamentului vanzari-marketing este unul universal valabil. Sa-ti cunosti clientii, sa fii mereu alaturi de ei, sa cunosti conditiile de lucru si nevoile specifice ale fiecarei exploatatii agricole in parte este pasul cel mai important pentru a stabili un parteneriat de lunga durata. Numai prin contact permanent cu clientii, le putem identifica necesitatile pentru a descoperi apoi impreuna solutiile cele mai bune.

Incercam intotdeauna sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai noi informatii din domeniul agriculturii, de aceea activitatea de marketing joaca un rol extrem de important in cadrul acestui departament. An de an, prin participarea la targuri, organizarea periodica de intalniri, simpozioane sau demonstratii practice am incercat sa aducem in fata fermierilor si specialistilor din aceasta zona a tarii utilaje fiabile si performante, solutii moderne si tehnologii de ultima ora.

Pentru a asigura un pachet complet de servicii, oferim tuturor clientilor nostri servicii de consultanta in vanzari, asistenta economico-financiara, asistenta in intocmirea proiectelor FEADR si a documentatiilor de leasing.